nieuws

09:35 | 04-09-2017

Vrijdag 8 september a.s. online start verkoop

Op vrijdag 8 september a.s. start de verkoop van de laatste fase van DelftsHart, Gelukkig Slot. Dit keer gaan wij in verkoop met een digitale brochure. U hoeft dus nergens naar toe om de start verkoop mee te maken. U kunt gewoon thuis op de bank kennis maken met het project. Wij werken met een inschrijfperiode van ongeveer 10 dagen zodat het niet uitmaakt op welk moment u zich inschrijft als het maar voor de sluitingsdatum is. De sluitingsdatum is vastgesteld op woensdag 20 september 16.00 uur. 

Meet & Greet

Om u zo goed mogelijk te informeren over de woningen in DelftsHart Gelukkig Slot wordt op zaterdag 16 september  van 11.00 uur tot 13.00 uur een meet & greet georganiseerd op locatie. Wij presenteren dan de informatie over de woningtypen, die u ook in de digitale brochure treft,  en bieden u de gelegenheid hierover vragen te stellen. 

Tevens kunt u kennismaken met mensen van AM, Bébouw Midreth, kopersbegeleiding, de architect, keukenshowroom Bemmel & Kroon, Het Kan Gewoon. Kortom iedereen! Zodat u helemaal goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor een huis in de laatste fase van DelftsHart Gelukkig Slot. 

Schrijf u in via het belangstellendenformulier en u ontvangt op 8 september automatisch de nieuwsbrief met de link naar de brochure en de online inschrijfprocedure.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Richard Kolk
Frisia Makelaars
Javastraat 1a
2585 AA Den Haag
070 342 01 83
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Richard Kolk
Ligging van het project